Translate

divendres

7art (Setè Art)


Que millor que quan neix el cap de setmana, el dissabte pel de mati, tampoc gaire d'hora, que ja sabem que els divendres al vespre son perillosos; per mantindrem informat sobre les estrenes de cinema a casa nostra.

Cinema en català, documental, les estrenes de Hollywood, les pelis de crispetes i poca cosa, les cintes "melindros" dolces i sense pretensions, totes tenen cabuda als matins de Radio Palleja, i en concret al "7Art", el programa de cinema per excel·lència de Radio Palleja, la Radio de la vila.

Xavi Porta i David Pérez son els culpables del adoctrinament cinematogràfic a Palleja, i amb raó.

Tan parlan de l'ultima revelació Iraniana, com de l'ultima del Brad Pitt, tant de les estrenes de la setmana com d'aquelles pel·lícules de tota la vida, més independents o que fugen del mercat convencional del present o del passat i que en Xavi Porta "L'home subterrani" ens re-descobreix.
-¿Quines son les novetats en dvd?

- En lloguer o venda.-Contestarien els nostres protagonistes.

A mes a mes porten les ultimes noticies del mon del cinema, que prefereixes les xafarderies del setè art; cap problema aquests dos tipus de saviesa sorprenent, i sinó ens creus, posa'ls a prova tots el dissabtes d'onze a una.

Fitxa
Nom Programa: 7Art
Tematica: Cinema
Presentadors: Xavi Porta i David Pérez
Colaboradors: Ana Casanova
Emissió: Dissabte 11:00 a 13:00

2 comentaris:

RATPENAT DE LES NEUS ha dit...

S'agraiex un programa de cinema que parli una mica de tot. Endavant!

Radio Palleja ha dit...

Merces per el teu comentari Ratpenat de les neus, si vols pot venir un dia a veure com realitzem el 7art, segur que rius una estoneta.
Salut.